Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

Peliculă Verde pentru Seră UV+AB+AO

Adăugat la 54

Peliculă Verde pentru Seră UV+AB+AO

Adăugat la 54

Descrierea produsului

☀️ Folia pentru seră este un produs utilizat pentru acoperirea serelor cu stabilizatori împotriva razelor UV. Totodată folia pentru seră accelerează creșterea plantelor și le protejează de condițiile climaterice nefavorabile. ⚙️ Avem în stoc următoarele forme și parametri: – Lățime de 6m, 8m, 10m și de 12m – Grosime 120 mkm și 150 mkm – Valul are 25-50 m și se poate de tăiat din el dimensiunea necesară. - De asemenea, avem și peliculă de 3 m lățime și grosimea peliculei de 30 - 200 mkm. ☀️ Pelicula stabilizantă de seră (UV), datorită proprietăților sale funcționale, este capabilă să asigure o distribuție uniformă a soarelui, prevenind arsurile pe frunzele plantelor; ???? protejați plantele de microbi dăunători pentru a preveni dezvoltarea multor boli ale plantelor; uniformizează microclimatul din seră, împiedicând sera să se răcească rapid noaptea și permițând filmului de seră să-și păstreze elasticitatea la temperaturi scăzute ale aerului; ⛈️ evită schimbările bruște de temperatură în seră; ???? pentru a asigura regimul optim de umiditate al stratului superior al solului; ❄️ protejați răsadurile de condițiile meteorologice nefavorabile; ???? pentru a asigura coacerea uniformă a fructelor și a accelera procesul de coacere a culturii.
Caracteristici generale
Brand:
Regiunea:
Tip ofertă:
Vând
Tip vânzare:

plasează cererea online de credit

completează câmpurile de mai jos

alege perioada
120
luni
alege perioada
60
luni
Suma, MDL: Te rugăm să completezi câmpul corect.
Calculul furnizat este o estimare și pot exista variații în calculul real al plăților din cauza unor factori precum fluctuațiile ratei dobânzii și perioada selectată.
scopul creditului
DAE (MDL): 12.68%

plasează cererea online de credit

_credit.enter_otp_code +373

  • pas 1 din 2datele persoanei juridice și detalii credit
  • pas 1 din 2

felicitări!

solicitarea a fost expediată cu succes și va fi procesată de luni până vineri, între 9:00 - 17:00.

dacă ai depus solicitarea în afara programului de lucru, în weekend sau în zile de sărbătoare, te vom contacta în următoarea zi lucrătoare.

Atenție

Se permite doar o cerere în decurs de 24 ore. Deja există o cerere în lucru parvenită pe numele tău în ultimele 24 ore. Revino mai târziu pentru a avea posibilitatea să perfectezi altă cerere
Ați putea fi interesat de aceste mărfuri