BIOVITHUM S.R.L

Date de contact
BIOVITHUM S.R.L
MD-4121, s.Iurievca
+373-6097-7713
[email protected]
Adresa
MD-4121, s.Iurievca

Dacă o persoană este pasionată de o idee, va face totul pentru a o realiza, iată cum în anul 2019 la 21 iunie a fost înregistrată la Agenția Servicii Publice întrepriderea BIOVITHUM S.R.L, cod fiscal 1019605001160, cod TVA 4400634. Fondatorul Societății este Domnul Bob Ion, asociat unic 100%. Societatea are Statut de persoană juridică.

Principalul gen de activitate a societății este Fabricarea îngrășămintelor și produselor azotoase.  Societatea a fost înființată cu scopul de a veni în întâmpinarea agricultorilor cu un preparat bio, organic, obținut în cadrul tehnologiei de producere a biohumusului.  Suntem prima companie din Republica Moldova care propune îngrăşăminte ecologice pe bază de gunoi de grajd (deșeuri avicole) pentru îmbunătăţirea structurii solului şi prevenirea eroziunii acestuia. Produsul pe care l-am propus pe piața internă este certificat ecologic, fapt ce atestă calitatea sa. În prezent întreprinderea își desfășoară activitatea în s. Iurievca, r-ul Cimișlia pe un teritoriu luat în arendă, în imediata apropiere de întreprinderea S.C.”Axedum”S.R.L, cu care avem o colaborare strînsă chiar de la începutul activității noastre. La moment societatea nu dispune de careva tehnică și utilaje proprii, de aceea suntem impuși de situație să le arendăm. Cu timpul ne propunem să soluționăm întrebarea respectivă și să automatizăm procesul de producere și de ambalare. S.C. BIOVITHUM S.R.L. vrea să aducă pe piață o gamă cât mai largă de îngrășăminte organice de o bună calitate și la un preț pe care și-l pot permite antreprenorii autohtoni.

 La moment în portofoliul de produse al întreprinderii se găsește :

 

  • Biovit
  • Bioefect
  • Biohumus

 

De la deschidere şi până în prezent întreprinderea a realizat vânzări de circa 27 mln mdl, cu un venit anual în creștere. Din acest motiv putem spune sigur că am devenit un concurent important în domeniul agricol, și ne propunem să devenim lideri de piață pe poziția de îngrășăminte organice. Motivul pentru care clienții noștri vor apela la produsele noastre sunt: ÎNCREDEREA ÎN CALITATEA PRODUSULUI. Pe durata activității am reușit să colaborăm cu multe întreprineri mari Agricole locale, lucru care ne motivează să activăm în continuare cu mai mult spor  dar și cu mai mare responsabilitate. Suntem conștienți că piața este într-o continuă și constantă influență de mulți factori economici care la rîndul lor ne pot afecta activitatea direct, dar atâta timp cât avem o echipă de oameni foarte bine pregătită din punct de vedere profesional, care acordă o importanță deosebită atât perfecționării profesionale continue, cât și menținerii unui contact permanent cu clienții pentru a cunoaște cerințele acestora și pentru a veni în întâmpinarea lor cu soluții originale știm că ne putem integra în această afacere și ajunge lideri în scurt timp. În prezent numărul angajaților care își desfășoară activitatea în firmă, este de 5 persoane, dar acesta urmând să crească într-un viitor apropiat datorită tendinței și totodată necesității de extindere a activității. Întrucât simțim că suntem pregătiți și că avem un mare potențial ne axăm la extindere pe piețele internaționale. Astfel, pentru îndeplinirea acestei misiuni, societatea și-a propus să atingă o serie de obiective:

 

  • Fidelizarea clienților;
  • Creșterea profitabilității firmei;
  • Imbunătăţirea calităţii produsului;
  • Mărirea volumului de producer;      
  • Reducerea sinecostului;
  • Diversificarea produselor ca formă și dimensiuni;

 

Având încredere că afacerea va avea succes, suntem pregătiți că în următorii ani să investim o parte din profitul nostru în extinderea firmei.  Prin urmare, vom colabora intensiv cu clienții fideli și permanenți, vom promova în continuare produsele noastre, și îmbunătăți calitatea acestora.

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie