Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

21/02/2023

Simplificarea vânzărilor de produse agricole

AgricolaHub este primul agregator creat pentru vânzarea și cumpărarea produselor agricole, având  posibilitatea de a adăuga mai multe anunțuri concomitent și publicitate gratuită pentru creșterea vânzărilor. Autentificare ușoară și comunicare fără probleme

Utilizatorii au posibilitatea de a se autentifica pe AgricolaHub rapid și ușor prin intermediul conturilor Google sau Facebook. Site-ul oferă clientului posibilitatea de a discuta direct cu vânzătorul prin intermediul aplicației Viber, ceea ce facilitează comunicarea și negocierea între părți. Mai mult, există opțiunea de negociere directă, fără întrevederi față-n-față, ceea ce poate fi extrem de convenabil pentru ambele părți.

Pe platforma noastră au fost implementate mai multe opțiuni de comunicare și negociere între clienți și vânzători. Accesați site-ul și găsiți soluția perfectă pentru necesitățile afacerii dumneavoastră.

În cazul în care aveți nevoie de asistență tehnică, nu trebuie să vă faceți griji - echipa noastră de suport tehnic este formată din oameni reali care vă oferă ajutor fără rând. Beneficii pentru agricultori

AgricolaHub este un instrument inteligent pentru agricultori! Înregistrați-vă gratuit pe platformă și bucurați-vă de posibilitatea de a adăuga concomitent un număr nelimitat de anunțuri, fără a achita vreun leu.

Beneficiați de promovare gratuită oferită chiar de AgricolaHub și îmbunătățiți-vă vânzările prin utilizarea instrumentelor financiare de la maib, cum ar fi contul escrow, garanții de bună execuție și posibilitatea de a cumpăra în rate.

Companii renumite în industria agricolă, prezente pe AgricolaHub

Chimplant, Fertilitatea - Chișinău S.A., I.M. EXPERT AGROTEH S.R.L., IMEXAGRO SRL, Agrotrac PRIM, IRRIGATA-CROP SERVICE S.R.L., CARVIDON SERVICE, Agronova UNIC și SC REALCHIMIE & CC SRL  sunt doar câteva dintre companiile, prezente pe AgricolaHub.

Aceste companii au un rol important în dezvoltarea industriei agricole din țară, susținând agricultura modernă, asigurând creșterea producției agricole într-un mod durabil și eficient, precum și oferind produse și servicii inovative. De ce clienții aleg AgricolaHub?

Clienții Agricolahub sunt încântați că pot publica anunțuri pe platforma noastră, obținând o prezență mai mare pe piața agricolă. Ei apreciază flexibilitatea oferită și posibilitatea de a-și promova produsele și serviciile într-un mod eficient.

Mulți clienți au mai remarcat sistemul ușor de navigare și prietenos utilizatorilor. Doriți să câștigați mai mult cu ajutorul AgricolaHub?

Înregistrați-vă acum gratuit pe platforma noastră și descoperiți toate opțiunile oferite pentru businessul dumneavoastră, inclusiv instrumentele financiare de la maib.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie