Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

04/03/2023

#01. AIPA informează că 7 Martie este ultima zi de recepționare a cererilor de acordare a subvențiilor în avans pentru proiecte investiționale de îmbunătățiri funciare, ameliorarea și protecția solului.

Agenția de Intervenții și Plăți pentru Agricultură (AIPA) informează că 7 Martie este ultima zi de recepționare a cererilor de acordare a subvențiilor în avans pentru proiecte investiționale de îmbunătățiri funciare, ameliorarea și protecția solului. Potrivit  Ordinul Agenției Relații Funciare și Cadastru a RM nr. 01 din 01 februarie 2023, deținătorii de terenuri pot depune cereri de solicitare în perioada 01.02. - 07.03.2023.

Citiți articolul integral aici.

Sursa: http://aipa.gov.md/ro/content/7-martie-este-ultima-zi-de-recep%C8%9Bionare-cererilor-de-acordare-subven%C8%9Biilor-%C3%AEn-avans-pentru

 

#02. DRONE, SENZORI, MONITORIZARE ONLINE. Tot mai mulți agricultori din Moldova sunt interesați de tehnologiile moderne.

Târgul de Inovații în agricultură, la Bălți

Producătorii agricoli sunt încurajați prin diverse programe să investească în inovații, pentru a eficientiza și automatiza procesele. Odată cu cererea, a crescut și oferta de produse digitale în agricultură. Astăzi, zeci de companii din țară furnizează tehnologii de ultimă generație pentru acestor sector.

Târgul de Inovații în agricultură, la Bălți s-a desfășurat pe 27 ianuarie 2023, în cadrul căreia 25 de companii au prezentat portofoliul de produse și servicii.

Citiți articolul aici.

Sursa: https://agromedia.md/agricultu...


#03. PRINCIPALELE REGULI DE CARE TREBUIE SĂ ȚII CONT ÎNAINTE, ÎN TIMPUL ȘI DUPĂ TĂIERILE DIN VIȚA-DE-VIE

Care sunt regulile de care ar trebui să ținem cont înainte și în timpul tăierilor la vița-de-vie, dar și cum tratăm rănile rămase în urma acestei operațiuni, astfel încât să evităm atacurile agenților patogeni? Vedeți în acest material.

Rănile și pericolul infecțiilor... Continuați să citiți aici.

Sursa: https://agromedia.md/agricultura-moderna/vii-si-vinuri/principalele-reguli-de-care-trebuie-sa-tii-cont-inainte-in-timpul-si-dupa-taierile-din-vita-de-vie

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie