Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

27/03/2023

Pentru clienții noștri nu este niciodată prea devreme să se gândească la următoarea recoltă – deoarece planificarea pe termen lung este la fel de importantă ca și spontaneitatea. Ideile bune trebuie transformate rapid în acțiune înainte ca alții să poată profita de ele și să iasă înainte. Aveți nevoie de un tractor, o semănătoare, o presă de balotat, o combină de recoltat furaje sau o combină pentru culturi păioase, porumb, floarea-soarelui, un încărcător, o stropitoare sau oricare utilaj agricol performant, de ultima generație care va vor îmbunătăți performanțele gospodăriei? Asta vă putem oferi.

Alegând produsele companiei Servmixt Agro SRL, dvs. beneficiați de:

  • Consultanța managerilor referitor la alegerea corectă a utilajului de care aveți nevoie, în dependență de tipul de tehnologie și necesitățile dvs.
  • Condiții flexibile de achitare și termen redus de livrare a utilajului agricol.
  • Asistența managerilor serviciului tehnic privitor la utilizarea și exploatarea utilajului agricol.
  • Calitate garantată de deservire tehnică și reparație a utilajului agricol, cu deplasarea specialiștilor în toate regiunile țării, inclusiv și în Transnistria.
  • Piese originale cu livrare către consumator.
  • Utilaj agricol de calitate superioară, performant, la un preț accesibil, care vă garantează rezultate excepționale.

Indiferent sunteți la început de drum sau aveți o experiență în spate – suntem bucuroși să vă ajutăm să alegeți utilajul agricol necesar pentru a dezvolta o afacere profitabilă. 

Servmixt-Agro SRL este furnizorul oficial al companiilor producătoare de utilaj agricol CLAAS și HORSCH din Germania. Activăm pe piața Moldovei din 2013, ceea ce înseamnă experiență care ne ajută să percepem nevoile clienților și să le oferim o abordare individuală în alegerea produsului.

Pentru mai multe detalii despre produsele Servmixt-Agro SRL sau pentru a stabili o colaborare, contactați-ne la numărul de telefon +373 76 767674 sau office@servmixt.md.

Site: https://servmixt.md/

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie