Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

16/11/2023

Primul lucru pe care îl vedeți când intrați pe o pagină este titlul. E important să fie un titlu care să vă atragă atenția imediat. Un titlu bun trebuie să fie ușor de reținut, să spună exact ce e pe pagină și să fie scurt și clar.

Imaginile și videoclipurile sunt și ele foarte importante. Ele vă arată cum arată produsul sau ce face el. Uneori, o poză spune mai mult decât o mie de cuvinte.

Legat de navigare, e bine să fie simplă. Adică, când sunteți pe o pagină și vreți să găsiți ceva, să fie ușor să ajungeți acolo. Fără să vă pierdeți prin prea multe linkuri sau butoane care vă duc în altă parte.

Și nu uitați de telefoane! Acum toți folosesc telefoanele pentru a căuta lucruri pe internet, deci e important ca pagina să arate bine și pe telefon.

Propunerea unică de vânzare (USP) și descrierea beneficiilor

USP-ul e ca ceva special la produsul tău care îl face diferit de altele. De exemplu, poate fi faptul că e mai ieftin sau face ceva mai bine decât alte produse.

Descrierea beneficiilor e ca o listă cu ce face produsul tău și cum te ajută. E important să fie lucruri care chiar contează pentru oameni.

 

Butonul de acțiune și importanța lui

Butonul ăla care zice "Cumpără acum" sau "Află mai multe" e ca un semn care spune oamenilor ce să facă. E important să fie clar și vizibil ca să te ajute să faci ce vrei tu.

 

Formularele și ce înseamnă dovada socială

Formularele sunt căsuțe unde pui numele sau alte informații ca să poți să comanzi sau să primești lucruri.

Dovada socială e ca să vezi ce spun alții despre produs. Comentariile sau recenziile clienților pot să te ajute să înțelegi mai bine cum e produsul în realitate.

 

Încrederea și Securitatea

Sunt ca niște semne sau garanții care arată că site-ul e serios și că informațiile tale sunt în siguranță.

 

În general, nu e chiar așa de complicat să faci o pagină de produs bună. E important să ai în minte ce vrea lumea să vadă și să faci ca lucrurile să fie ușor de găsit și de folosit.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie