Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

16/08/2023

AgricolaHub - Produsul Săptămânii

Noi am rămas uimiți, dar cifrele nu mint.

Ne-am gândit că ar fi interesant pentru comunitatea AgricolaHub să introducem o rubrică regulată despre "Produsul Săptămânii".

Deși ne așteptam la un nou model de tractor sau la o combină, datele ne-au surprins: DJI Phantom 4 de la BOSAL SOLUTIONS a fost produsul vedetă.

BOSAL SOLUTIONS

BOSAL SOLUTIONS a fost una dintre primele companii care și-a listat produsele pe AgricolaHub.

Despre BOSAL SOLUTIONS:

Compania BOSAL SOLUTIONS (CABOSAL S.R.L.) a fost înființată în iunie 2019 cu misiunea de a cerceta și dezvolta soluții inovative, precum și de a integra tehnologii informaționale în diverse domenii. Cu o bază solidă în cercetare-dezvoltare, consultanță IT și vânzarea de echipamente IT și software, BOSAL SOLUTIONS oferă soluții integrate fiecărui client.

Agricultura reprezintă o prioritate pentru moment. Începând cu septembrie 2019, BOSAL SOLUTIONS a devenit Dealer Oficial DJI Agriculture în Republica Moldova. Compania oferă soluții inovative de monitorizare și intervenție pe teren cu ajutorul dronelor DJI Phantom 4 Multispectral și Phantom 4 RTK, precum și dronelor DJI Agras MG-1P și Agras T16. Echipamentele și softurile sunt disponibile pentru achiziție, dar oferim și servicii pentru utilizarea acestora.

În ianuarie 2021, BOSAL SOLUTIONS a devenit și Dealer Oficial DJI Enterprise în Republica Moldova. Acum, dronele Mavic 2 Enterprise, Seria Matrice 200 V2, Matrice 300 RTK și Matrice 600 Pro pot fi comandate oficial și în Republica Moldova.

Ofertă specială:

Drona DJI Phantom 4 este disponibilă la prețul de 6,595 euro.

În total, anunțul din 9 august a fost vizualizat de 532 de ori, date confirmate de analitica AgricolaHub.

Credem că aceasta este o manifestare a digitalizării în creștere a sectorului agrar și suntem încântați să facem parte din această transformare.

AgricolaHub

Transformăm comerțul online

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie