Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

27/01/2023

Suntem o companie cu o bogată istorie de peste 40 de ani. Importăm și comercializăm semințe, îngrășăminte, soluții de protecție a plantelor și produse fitosanitare. Colaborăm cu cele mai de top branduri mondiale: Bayer, Syngenta, BASF, Lidea, UniferX, Adama, Nufarm, Terra Tarsa, FMC Agro, Timac Agro, KWS, CICH.

De ce alegi ”Fertilitatea”?

  • Selectăm pachete personalizate de îngrijire a plantelor
  • Oferim posibilitatea de a achita după recoltare
  • Livrăm produsele direct la fermă
  • Recomandăm soluții de tratament pentru fiecare cultură în parte

Fertilizanții, produsele fitosanitare, semințele le combinăm după preferințele și scopurile tale sau în baza recomandărilor echipei.

Știm care sunt cheltuielile unui agricultor în plin sezon, de aceea îți oferim oportunitatea să achiți serviciile după ce strângi roada.

Îți livrăm produsele la adresa indicată, oriunde în Moldova. Avem grijă să livrăm la timp, exact în cantitățile de care ai nevoie, cu toate actele în regulă.

Suntem specialiști cu studii și experiență în domeniu. Cunoaștem specificul de creștere al fiecărei culturi, de aceea venim cu recomandări profesioniste ca să ai o roadă bogată.

Ai întrebări suplimentare?

Pentru mai multe detalii, accesează pagina companiei și scrie comerciantului ”Fertilitatea”, accesând butonul ”Scrie comerciantului”.

Site: https://www.fertilitatea-chisi...

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie