Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

01/02/2024



Agricultura inovatoare are potențialul de a contribui la dezvoltarea unei economii durabile, motiv pentru care digitalizarea sectorului devine o necesitate stringentă pentru propulsarea afacerilor.


Universitatea Tehnică a Moldovei, Agenția pentru Dezvoltarea și Modernizarea Agriculturii, sub egida Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare și cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, în parteneriat cu furnizorii de tehnologii invită toți agricultorii să interacționeze cu profesioniștii din domeniu și să discute despre reziliența în agricultură prin tehnologii, abordând avantajele și provocările acestora.


Agenda evenimentului  include prezentări a peste 20 de companii, furnizoare de tehnologii în agricultură. Deasemenea, participanții vor putea beneficia de tururi interactive la Agrotek Arena, dar și un program complex de conferințe, cu participarea experților și partenerilor.

 

Astfel, cei prezenți la expoziție vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine impactul și beneficiile tehnologilor digitale în agricultură.


Târgul inovațiilor pentru agricultura viitorului în Moldova, este un eveniment organizat special pentru agricultori, care se va desfășura pe data de 6 februarie, începând cu ora 9:30, la Agrotek Arena (Str. Mircești 42, Chișinău, Universitatea Tehnică a Moldovei, Blocul Horticultură (Fosta Universitate Agrară).


 

Cei care sunt interesați să participe la eveniment pot completa formularul de înregistrare: https://forms.office.com/r/umTVa1nDyC

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie