Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

09/03/2023

„Carvidon Service” SRL este una dintre cele mai importante companii din Republica Moldova implicată în introducerea tehnologiilor avansate în agricultură și livrări de tehnica agricolă. Compania vinde piese de schimb pentru mașini și unități agricole și oferă servicii post-vânzare pentru utilaje agricole.

În prezent, Carvidon Service SRL este un reprezentant și furnizor în Republica Moldova al următoarelor producători: PÖTTINGER, Einböck, KUBOTA, JOHN GRAVES, Boguslav, ÜNLÜ, CANSA, Klever, Agromash, Agrotehkomplekt, Boguslav, Belotserkovmaz, Çelikel, Favorit, Matris, Bozkurt, RAVEN, Belagromash, AkPil etc.

Gama largă de utilaje agricole oferite de Carvidon Service permite clienților să-și completeze depozitul de echipamente sau piese necesare pentru un ciclu complet de lucrări agricole.

Clienții care au o colaborare cu Carvidon Service s-au asigurat că achiziționarea de echipamente de la noi a fost decizia corectă, întrucât furnizarea la timp a echipamentelor, pieselor de schimb și accesoriilor pentru utilaje agricole cu un plan de tranzacții oferă un suport de neprețuit în perioada aglomerată de primăvară și a recoltei. Datorită acestui fapt, clienții noștri reușesc să obțină indicatori de performanță înaltă și să prevină timpul de nefuncționare. Site: https://www.carvidon.md/

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie