Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

05/01/2024

17-18 ianuarie - LAMMA 2024 (Birmingham, Marea Britanie)

24-27 ianuarie - AGRO+MASHEXPO 2024 (Budapesta, Ungaria)

30 ianuarie–3 februarie – AGROEXPO (Izmir, Turcia)

31 ianuarie-4 februarie - Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2024 (Chișinău, Moldexpo)

1-4 februarie – Agrotica 2024 (Salonic, Grecia)

7-9 februarie - FRUIT LOGISTICA 2024 (Berlin, Germania)

13-16 februarie - BIOFACH 2024 (Nuremberg, Germania)

 

Evenimente locale:

  • Expoziția națională „Fabricat în Moldova” 2024

Cea de-a XXI-a ediție a Expoziției „Fabricat în Moldova”, cu genericul „Acasă. Autentic. Autohton” se va desfășura în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2024 la Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo”, iar organizatorii estimează că la aceasta vor participa peste 450 de companii autohtone din diferite ramuri ale economiei naționale.

În acest an expoziţia va fi amplasată sectorial și în dependență de profilul de activitate în pavilionul central, pavilioanele 2 și 3, după cum urmează:

  • Pavilionul Nr.1: Vor fi expuse întreprinderi din sectorul agroindustrial, agricol, produse alimentare și băuturi, expoziții colective de mărfuri agro-alimentare ale raioanelor republicii.
  • Pavilionul Nr.2: Vor fi expuse întreprinderi industriale, bunuri de larg consum, parcuri industriale, ZEL, asociații financiare și de comerț, turism.
  • Pavilionul Nr.3: Vor fi expuse companii vinicole cu un concept tematic „Orașul vinificatorilor”.
  • Zona expozițională deschisă: Vor fi expuse corturi pentru comerț cu produse agricole.

 

Companiile interesate de participarea la expoziție, pot depune solicitările până pe 15 ianuarie 2024, la Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM.

Persoane de contact:

  • Viorica Cazacu

tel: 022 210 725 / 069344068

e-mail: viorica.cazacu@chamber.md

  • Tatiana Sainciuc

e-mail: tatiana.sainciuc@chamber.md

tel: 022 238 410

 

Evenimente internaționale:

  •  LAMMA 2024

Locație: Birmingham, Marea Britanie

Perioada: 17-18 ianuarie

 

LAMMA este principalul spectacol de mașini agricole din Marea Britanie, care conectează fermierii din toate sectoarele cu companiile care furnizează mașini, tehnologie și echipamente de ultimă generație pentru industria agricolă.

În cadrul acestui eveniment, peste 600 de expozanți vor prezenta cele mai noi tractoare, combine, utilaje, precum și o gamă largă de noi tehnologii, servicii și instrumente pentru fiecare sector.

Vezi mai multe aici: https://www.lammashow.com/

 

  • AGRO+MASHEXPO 2024 / AGROmashEXPO Budapest 2024

Locație: Budapesta, Ungaria

Perioada: 24-27 ianuarie

 

AGROmashEXPO este cea mai importantă expoziție de agricultură din Ungaria, care se desfășoară anual în luna ianuarie. Organizatorul acestui eveniment important este Hungexpo C.Co.Ltd., o companie cunoscută pentru experiența sa în organizarea de evenimente.

Un aspect cheie al expoziției este accentual pus pe serviciile agricole, cuprinzând domenii precum agromarketing-ul, finanțarea, asigurările, soluțiile IT, presa de specialitate și cărți, precum și controlul și asigurarea calității.

Expoziția nu este doar o platformă de prezentare a produselor și serviciilor, ci promovează, de asemenea, schimbul de cunoștințe și crearea de relații. Este o ocazie ideală pentru contacte de afaceri și pentru schimbul de cunoștințe de specialitate.

Terenul Hungexpo din Budapesta, locația expoziției, cu o infrastructură modernă și localizare centrală, asigură condițiile ideale pentru acest eveniment important pentru agricultori.

AGROmashEXPO joacă un rol central în agricultura maghiară și internațională. Combinând vitrine de produse, servicii și oportunități de creare de relații, oferă o imagine de ansamblu cuprinzătoare a tendințelor și evoluțiilor actuale din sectorul agricol.

 

Vezi mai multe aici: AGROmashEXPO - HUNGEXPO

 

  •  AGROEXPO 2024

Locație: Izmir, Turcia

Perioada: 30 ianuarie – 3 februarie

 

AGROEXPO va reuni continentele pentru a 19-a oară!

În anul 2023, unul dintre cele mai mari târguri agricole din Turcia și unul din cele mai mari patru din Europa, a adunat 449 de expozanți, dintre care 79 străini. Expoziția a fost vizitată de 105.716 persoane din 74 de țări.

În acest an, cea de-a 19-a ediție se va desfășura la İzmir, în perioada 30 ianuarie - 03 februarie 2024.

Domeniile acoperite la eveniment sunt: agricultura mondială și zootehnia.

 

Vezi mai multe aici: Agroexpo | International Agriculture Exhibition Fair Show | Turkiye

 

  • Agrotica 2024

Locație: Salonic, Grecia

Perioada: 1-4 februarie

 

Agrotica este cel mai mare târg comercial din sectorul de mașini, echipamente și consumabile agricole din Balcani și sud-estul Mediteranei și unul dintre cele mai importante cinci evenimente expoziționale din sectorul primar din Europa.

În perioada 1-4 februarie, Agrotica își va sărbători cea de-a 30-a aniversare la Centrul Internațional de Expoziții și Congrese din Salonic.

 

Vezi mai multe aici:  https://www.agrotica-expo.gr/en/

 

  • FRUIT LOGISTICA 2024

Locație: Berlin, Germania

Perioada: 7-9 februarie

 

FRUIT LOGISTICA, cel mai important târg mondial pentru afacerile cu produse proaspete, va avea loc între 7 și 9 februarie 2024 la Berlin.

La FRUIT LOGISTICA puteti găsi gama completă de produse, servicii și soluții tehnice din fiecare parte a lanțului valoric - fie că este vorba despre semințe, fructe și legume cât și ceea ce ține de ambalare și automatizare. Târgul acoperă întregul spectru al domeniului - de la producător la consumator.

Pe lângă cele trei segmente principale: *produse proaspete, *utilaje și tehnologie și *logistică, la FRUIT LOGISTICA veți descoperi conceptul de agricultură inteligentă și tehnologia de construire a serelor.

Cele trei zile ale expoziției, stabilesc cursul pentru succesul întregului an comercial. La expoziție vor fi prezenți expozanți din peste 90 de țări. Mai mult de 80 la sută dintre vizitatorii internaționali sunt decidenți.

 

Vezi mai multe aici: https://www.fruitlogistica.com/en/

 

  • BIOFACH 2024

Locație: Nuremberg, Germania

Perioada: 13-16 februarie

 

BIOFACH este cel mai important târg mondial pentru alimente ecologice.

Acesta se va desfășura în cadrul Centrului Expozițional Nürnberg, fiind locul în care oamenii își împărtășesc interesul pentru alimentele ecologice și fac schimb de opinii.

Este o oportunitate perfectă pentru profesioniștii din domeniu de a întâlni producători calificați de pe piața ecologică și de a se inspira din ultimele tendințe din sector.

Participarea la acest târg va asigura apropierea de lumea produselor ecologice și bio.

Partea bună este că poți alege atât prezența fizică cât și cea online.

  • La fața locului poți vedea întreaga gamă de produse prezentate de expozanți, precum și toate inovațiile și tendințele. De asemenea, poți crea relații interpersonale.
  • Online - prezentarea digitală a expozanților, fiind folosite instrumentele de comunicare și programare pentru a conecta participanții online, dincolo de târgul fizic. Aici ai psibilitatea să te bucuri de Congresul BIOFACH și VIVANESS în format digital (streaming live și la cerere).

 

Vezi mai multe aici: https://www.biofach.de/en/all-about-the-exhibition/preview

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie