Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

07/03/2024

10-12 martie - ProWein 2024 (Duesseldorf / Germany)

12-14 martie - AgriTek / FarmTek Astana 2024 (Astana / Kazakhstan)

12-14 martie  – AgroWorld Uzbekistan 2024 (Tashkent / Uzbekistan)

13-16 martie  – MOLDAGROTECH (SPRING) 2024 (Chișinău, Moldova)

19-22 martie  - Anuga FoodTec 2024 (Koeln (Cologne) / Germany)

26-28 martie  – UZFOOD 2024 (Tashkent / Uzbekistan)

14-17 aprilie - Sol & Agrifood 2024 (Verona / Italy)

16-18 aprilie - Food 4 Future - Expo FoodTech 2024 (Bilbao / Spain)


Evenimente locale:

 MOLDAGROTECH (SPRING) 2024 – Cel mai important eveniment din sectorul agroindustrial

Locație: MoldExpo, Chișinău, R. Moldova

Perioada: 13-16 martie

Fii parte la cel mai important eveniment din sectorul agroindustrial din Republica Moldova – MOLDAGROTEH (Spring) 2024!

Expoziţia reuneşte cei mai mari producători de maşini și echipamente agricole, tehnologii moderne, inclusiv de digitalizare, creștere intensivă a culturilor, îngrășăminte și produse de protecție a plantelor, dar și material semincer.

Fiecare agricultor care își dorește prosperarea afacerii și are curaj să experimenteze va găsi la expoziție:

  • tehnologii de ultimă generație în toate domeniile
  • oferte exclusive pentru sezonul 2024
  • producători şi distribuitori locali şi străini,care promovează branduri renumite
  • vizitatori specialiști din raioanele RM.

Expoziția este:

  • un spațiu de promovare a celor mai bune oferte din sectorul agricol
  • platforma unde pot fi generate noi idei
  • posibilitatea optimă de examinare a ofertelor privind implementarea realizărilor științifice
  • identificarea profilului commercial al întreprinderilor.

 Vezi mai multe aici.


Evenimente internaționale:

ProWein 2024 - Târgul Internațional de Vinuri și băuturi spirtoase

Locație: Duesseldorf / Germany

Perioada: 10-12 martie

ProWein este locul unde poți găsi nu doar o gamă variată de vinuri dar și soluții creative de marketing pentru magazinele de retail și gastronomie. La eveniment poți descoperi cele mai recente tendințe și inovații în materie de vinuri și băuturi spirtoase.

De la prezentări speciale, ateliere și cursuri până la inovații din domeniu - la ProWein vei găsi toate acestea perfect organizate într-un singur loc.

ProWein este platforma ideală pentru mărci, producători, comercianți de vinuri și importatori din întreaga lume. Vezi mai multe aici.


AgriTek / FarmTek Astana 2024 - Expoziția internațională pentru agricultură, horticultură, creșterea animalelor și piscicultură

Locație: Astana / Kazakhstan

Perioada: 12-14 martie

AgriTek Astana este o expoziție internațională care se va desfășura în Korme Expo Center, Astana în perioada 12-14 martie 2024, prezentând noutățile companiilor din Kazahstan și a celor internaționale cu referire la sectoarele: agricultură, industria forestieră, pescuit, horticultură, gradinărit, vinificație, etc.

Vezi mai multe aici.


AgroWorld Uzbekistan 2024 - Expoziţia Internaţională de Agricultură

Locație: Tashkent / Uzbekistan

Perioada: 12-14 martie

Cel mai important eveniment din sectorul agricol din Uzbekistan - AgroWorld Uzbekistan.

Participanții la expoziția AgroWorld Uzbekistan sunt întreprinderi și organizații specializate în producția și vânzarea de mașini agricole moderne și piese de schimb, echipamente, tehnologii și materiale pentru recolta de plante, creșterea animalelor, creșterea păsărilor, medicina veterinară, prelucrarea, transportul și depozitarea produselor agricole.

Expoziția este segmentată pe categorii de produse, în care sute de prezentări, noutăți și oferte speciale de la producători și furnizori vor fi expuse pentru vizitatorii AgroWorld Uzbekistan.

Profita de sansa de a deveni vizibil pe piata din Asia Centrala si a atrage atentia potentialilor cumparători. Vezi mai multe aici


Anuga FoodTec 2024

Locație: Koeln (Cologne) / Germany

Perioada: 19-22 martie

Anuga FoodTec este o platformă de informare și business pentru noile concepte și dezvoltări inovatoare din industria alimentară și a băuturilor. Este singurul târg de furnizori din lume care acoperă în mod profesionist toate aspectele producției de alimente și băuturi - de la tehnologia de procesare, tehnologia de ambalare, până la siguranța alimentară, digitalizare și intralogistică.

Pentru prima dată, în acest an va fi amenajată o zonă expozițională pentru tehnologia de mediu și energie.

Anuga FoodTec te așteaptă la Köln în perioada 19-22 martie 2024 - cu cele mai noi soluții, tehnologii de pionierat și impulsuri durabile pentru succesul afacerii tale din industria alimentelor sau a băuturilor. Vezi mai multe aici.


UZFOOD 2024

Locație: Tashkent / Uzbekistan

Perioada: 26-28 martie

UzFood este un eveniment cheie din industria alimentară. În fiecare an, la expoziție participă producători, furnizori și distribuitori de top din industria alimentară, reprezentând atât piețele alimentare naționale, cât și mondiale.

Expoziția este vizitată anual de top manageri ai companii mari, importatori și distribuitori. Aici ai posibilitatea de a te familiariza cu o mare varietate de produse alimentare și echipamente, de asemenea, poți găsi parteneri de încredere. În 2023, la expoziție au fost 9 396 de vizitatori din 33 de țări.

Anual, în cadrul UzFood, se desfășoară un bogat program de afaceri: Retail Center (o platformă specializată pentru întâlniri între producătorii și cumpărătorii de alimente, retaileri și distribuitori); forumuri, seminarii și cursuri. Vezi mai multe aici.


Sol & Agrifood 2024

Locație: Verona / Italy

Perioada: 14-17 aprilie

Este un târg B2B dedicat celor care oferă și celor care sunt în căutarea produselor de calitate superioară.

Clasele de produse expuse:

Ulei virgin și extravirgin, măsline de masă, produse în ulei, paté pe bază de ulei și măsline, uleiuri aromate, băuturi pe bază de ulei și frunze de măslin, produse cosmetice pe bază de ulei. Vezi mai multe aici.


Food 4 Future - Expo FoodTech 2024

Locație: Bilbao / Spain

Perioada: 16-18 aprilie

Digitalizarea a devenit un element cheie pentru industria alimentară. Inteligența artificială, big data și alte tehnologii transformă modul în care producem, distribuim și consumăm alimente. Oportunitățile sunt nesfârșite, de la optimizarea procesului până la personalizarea produsului pentru a satisface cerințele în continua schimbare ale consumatorilor.

La Food 4 Future – FoodTech Expo, vor fi reunite inițiativele și soluțiile care conduc industria alimentară către o producție mai responsabilă față de mediu și resurse. Vezi mai multe aici.





Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie