Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

18/04/2023

Compania BOSAL SOLUTIONS (CABOSAL S. R. L.)  a fost fondată in iunie 2019 cu scopul de cercetare și dezvoltare a soluțiilor inovative, dar și integrare a tehnologiilor informaționale în diferite domenii. Având la bază principalele domenii de activitate cercetarea-dezvoltarea, consultanța în tehnologiile informaționale și vânzarea de echipamente IT și soft-uri, compania oferă fiecărui client soluții complexe.

 

Domeniul agriculturii este pentru moment o prioritate. Astfel, din septembrie 2019 compania BOSAL SOLUTIONS (CABOSAL S. R. L.) a devenit Dealer Oficial DJI Agriculture în Republica Moldova, oferind producătorilor agricoli soluții inovative de monitorizare și intervenție pe câmp. Acestea pot fi realizate prin intermediul dronelor DJI Phantom 4 Multispectral și Phantom 4 RTK, care scanează și mapează starea terenului și plantelor de pe acesta în 2D și 3D; și dronelor DJI Agras MG-1P și  Agras T16 care utilizează această informație pentru a stropi în mod țintit zonele afectate cu substanțele necesare. Dronele pot fi utilizate în combinație, pentru a maximiza rezultatele, sau în mod independent. Echipamentele și soft-urile pot fi achiziționate, sau puteți apela la serviciile noastre pentru utiliazarea acestora. Informații detaliate și ofertele comerciale pot fi obținute prin e-mail, lăsând un mesaj în rubrica Contacte, sau la numărul de telefon indicat.

 

Din ianuarie 2021 compania devenit Dealer Oficial DJI Enterprise în Republica Moldova. Acum dronele Mavic 2 Enterprise, Seria Matrice 200 V2, Matrice 300 RTK și Matrice 600 Pro pot fi livrate oficial și în Republica Moldova.  Informații detaliate și ofertele comerciale pot fi obținute prin e-mail, lăsând un mesaj în rubrica Contacte, sau la numărul de telefon indicat +373 79 42 73 85. Site: https://bosalsolutions.md/

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie