Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

21/03/2023

De peste 10 ani oferim servicii de antrepriză generală, development și engineering pentru proiectele agro-industriale în Republica Moldova. Soluțiile integrate pe care le oferim, permit clienților noștri să își inoveze, eficientizeze și redefinească afacerile. Construim depozite, hangare, ferme, depozite agricole, service auto, magazine, piețe, mansarde și anexe de la 12 până la 36 metri.

Fondată în 2011, strategia de bază a companiei rămâne simplă – să creăm, dezvoltăm și menținem relații pe termen lung cu toți beneficiarii noștri. Prin serviciile noastre de proiectare și construcție ne-am câștigat reputația în întreaga țară ca un bine respectat prim constructor și lider în construcția halelor metalice semirotunde autoportante. Astfel, până în prezent am contribuit la dezvoltarea a peste 60 de entități agro-industriale, construind peste 100 000 m2.

De la niveluri excepționale de calitate și siguranță, la ușurința întreținerii în timp, suntem ferm dedicați să ajutăm clienții și partenerii noștri să își atingă obiectivele strategice pe termen lung ale fiecărui proiect pe care îl facem.

Site: https://www.angar.md/

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie