Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

02/02/2023

„Agrotrac Prim SRL” dealer oficial al tehnicii agricole ARMATRAC în Moldova! Compania ”AGROTRAC PRIM” S.R.L. oferă un sortiment larg de tractoare – de la 58 până la 125 cai putere, segment Lux! Sortimentul nostru este în continuă extindere, iar la moment cuprinde mai mult de o sută de produse diverse.

Pe lângă vânzarea și deservirea tractoarelor ArmaTrac, compania Agrotrac Prim SRL este destinată să aducă pe piață produse și servicii inovative și calitative.

Calitatea începe de la detaliile de proiectare și continuă în fiecare etapă a procesului de fabricație, de la aprovizionare până la asamblare și testare.

Inovație. Întreaga companie este dedicată facilitării vieții fermierilor din Republica Moldova. Analiza constantă a nevoilor și feedback-ului clienților ne ajută să ne îmbunătățim tractoarele pentru a oferi clienților noștri avantaje distinctive – în comparație cu concurenții, noi oferim economii de combustibil de până la 30%.

Tractoarele ArmaTrac sunt cunoscute pentru eficiența excelentă a combustibilului, performanța ridicată și durabilitatea, fapt pentru care sunt solicitate în peste 25 de țări din întreaga lume – un număr care crește rapid la cererea mare a fermierilor.

Întrucât agricultura este o sursă majoră de venit național, tractoarele ArmaTrac își exercită munca pe terenuri agricole cu o eficiență sporită. În 6 ani de activitate compania producătoare de tractoare ArmaTrac a ajuns în Top 3 producători de tractoare din Turcia. De asemenea, a fost numită printre primele 100 de companii din țară care investesc cel mai mult în cercetare și dezvoltare.

Ai întrebări suplimentare?

Pentru mai multe detalii, accesează pagina companiei și scrie comerciantului „Agrotrac Prim SRL”, accesând butonul ”Scrie comerciantului”.

Site: https://agrotehnica.md

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie