Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

14/02/2023

«Irrigata-Crop Service» SRL a fost fondată în 2002 și a obținut statutul de furnizor oficial al companiei olandeze de semințe Rijk Zwaan – lider mondial în legumicultură. Suntem încântați să urmărim în fiece an creșterea interesului pentru soiurile și hibrizii semințelor noastre. Solicitarea crescută se datorează faptului că selecția de Rijk Zwaan este stabilită în așa fel încât fiecare hibrid sau soi nou să corespundă anumitor criterii:

  • Calitatea gustului;
  • Starea comercializabilă;
  • Rezistența plantelor la diverse tipuri de boli;
  • Rezistente la transportare;
  • Recoltă stabilă.

În toată lumea companiei Rijk Zwaan îi aparțin o mulțime de stații de selecție, ceea ce le permite să efectueze lucrări de selecție în orice colț al globului. Această opțiune ne oferă să alegem nu doar hibrizii cărora li se potrivesc condițiile climaterice din Moldova, dar la fel să satisfacem atât necesitățile producătorului, cât și consumatorului.

Pe lângă distribuirea semințelor, compania «Irrigata-Crop Service» SRL furnizează sisteme de irigare prin picurare, folie de mulcire, turbă și îngrășăminte.

Misiunea noastră constă în studierea și analizarea pieței pentru a diversifica sortimentul hibrizilor. Compania «Irrigata-Crop Service» propune un sortiment de semințe pe care le poți folosi cu succes în condițiile gospodăriei tale.

Recoltă bogată îți dorim!

Ai întrebări suplimentare?

Pentru mai multe detalii, accesează pagina companiei și scrie comerciantului «Irrigata-Crop Service» SRL, accesând butonul ”Scrie comerciantului”.

Сайт: https://irigata.md/

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie