Adaugă anunț
Autentificare / Înregistrare

14/03/2023

Platforma AgricolaHUB, utilizată de către agricultori pentru a cumpăra sau a vinde produse agricole și utilajele, lansează un nou serviciu – publicarea mai multor anunțuri simultan.

Ce reprezintă noul serviciu de plasare a anunțurilor?

AgricolaHUB oferă posibilitatea fiecărui producător agricol, furnizor de servicii sau echipamente agricole de a plasa toate anunțurile de vânzare-cumpărare printr-un singur click. Totul e simplu:

  • Adună toate anunțurile, indiferent că sunt 10, 250 sau chiar 1000, într-un catalog, care trebuie să conțină descrierea parametrilor tehnici și imaginea fiecărui bun comercializat cu dimensiunea nu mai mică de 600x600 pixeli.
  • Transmite catalogul la adresa echipei AgricolaHUB (nonfin@MAIB.MD).
  • Echipa noastră rapid plasează toate anunțurile pe platformă.
  • Ai posibilitatea de a gestiona anunțurile și a discuta nemijlocit cu cumpărătorul sau vânzătorul prin instrumentele oferite de AgricolaHUB (apel telefonic, viber, pe platformă).

Să știi că mai multe detalii despre mărfuri sporesc șansele de a le comercializa mai rapid. Dacă vrei să afli cum să pregătești un anunț atractiv, click aici.

Ce poți cumpăra sau vinde pe AgricolaHUB?

Pe platformă pot fi plasate anunțuri privind comercializarea produselor agricole, echipamentelor și serviciilor agricole, îngrășămintelor, protecției plantelor, utilajelor, pieselor de schimb, mașinilor agricole, semințelor, răsadurilor, puieților.

Încă nu ești utilizator al platformei AgricolaHUB?

Pentru a beneficia de toate avantajele platformei AgricolaHUB și de a plasa anunțuri pe acesta e necesar să-ți creezi un cont. O poți face de sine stătător accesând www.agricolahub.md sau ne poți contacta direct și noi te ajutăm. Mai multă informație este disponibilă și pe pagina de Facebook.

Ce reprezintă platforma AgricolaHUB?

AgricolaHub este primul agregator creat pentru vânzarea și cumpărarea produselor agricole din Republica Moldova. Aici poți cumpăra sau vinde tot de ce ai nevoie pentru afacerea ta în agricultură: de la tehnică agricolă și semințe până la inputuri și produse finite.

Pentru a solicita o plasare de anunțuri centralizată, contactează-ne la numărul de telefon +373 698 07 243 sau scrieți-ne pe e-mail nonfin@MAIB.MD

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie o recenzie